meseanyu 2017.07.14. 10:15

Heti jóságok 96.

blog_285.jpg

- Tibor régi kollégái voltak nálunk, grilleztünk meg jókat beszélgettünk. Közben Katinka Punnany koncerten volt, és amikor mentem érte, jó volt látni, hogy tele van a város, mint ahogy ezen a videón is látszik. 

- Vasárnap Tibornak céges megjelenése volt Környén, a sörfesztiválon, ahol szerencsére pont fellépett a Supernem, hogy nekem is jobban legyen kedvem elmenni.

- Újra a Balcsin vagyunk. Nincs az a nagy meleg, de azért fürödtünk, tegnap a nagy hullámzásban is. Voltak mindenféle gasztroélmények is: kávéztunk és sütiztünk a Szélcsendben, halas hamburgert ettünk a Palettában, és megkóstoltam az új kókuszos Magnumot is. 

- Közben jókat olvastam is, ez és ez  is nagyon tetszett.

- Nagyon tetszik, ahogy Katinka mostanában szervezi a dolgait, ide megy, oda megy, találkozik ezzel, találkozik azzal, folyamatos kommunikációban áll a világgal.

- Imádom ezt a lábkrémet, annyira jó nyári illata van.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1912650129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása