img_2421.JPG

- Pénteken megnéztük a Szövetségeseket. Mást vártam, de jó kis film volt.

- Szombaton vendégek voltak, hamburgert rendeltünk, társasoztunk, megnéztük a Tanárt, és megterveztünk egy utat Barcelonába az őszi szünetben. 

- Egy másik társasággal meg itt foglaltunk le egy szeptemberi hétvégét.

- A vasárnap nagyon hatékonyan telt: Tibor részt vett élete első futóversenyén, az általa kitűzött időt megfutotta és még élvezte is, voltunk szavazni, délután meg bebicikliztünk a városba, és megettük az idei első szabadtéri fagyit.

- Jó idő, jó illatok, napfény, meleg. Ez is valami, ha már a választások nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna. Élni kell tovább.

- Mindig úgy van, hogy a nagyon rossz hírek után, jön valami nagyon jó. Most az, hogy jön a Kensington a Strandfesztiválra.

- Átutaltuk a rezsicsökkentés okán ölünkbe hullott pénzt az Igazgyöngynek.

- Úgy volt, hogy rossz a mosogatógép, de kiderült, hogy csak "pihennie" kell, és pár nap múlva visszaállt a csatarendbe. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr4513822340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása