img_e2290.JPG

Amilyen pocsékul sikerült tejesítenem az őszi terveket, most olyan hibátlanul a télieket: a polcon szereplő könyvek mindegyikét elolvastam. Ráadásul tetszettek is. Jól haladok a 2018-as várólistacsökkentéssel, a zsűrizendő könyvekkel, úgyhogy nincs okom panaszra. 

Először a tavaszi polcomra is csak hat könyvet akartam felrakni, mert úgy éreztem, azt nevetve teljesítem, de aztán mégis kilenc könyv került fel, ami viszont még mindig csak három könyv havonta, úgyhogy jó időbeosztással szerintem sikerülhet a projekt. Az Eleanor Oliphantot már el is kezdtem, és nagyon tetszik, ez volt az a könyv, amit nagyon akartam az utóbbi időben, és meg is leptem vele magam. Ez és ez a várólistacsökkentéshez kell, ezt azért vettem, mert rákívántam újra Flaggre, erről lesz egy beszélgetés a Révaiban, meg a Molyon is jókat írtak róla, ezt ,ezt és ezt már nagyon régen szeretném elolvasni, ezt meg ajándékba kaptam és szintén nagyon érdekel. Persze közben lesz egy rakat zsűrizendő is, a tavasz nagy része azokról fog szólni, meg ki tudja, mi teszi még be a lábát a háztartásba. A lényeg, hogy jó idő legyen, igazi tavasz, és lehessen olvasni lassan a teraszon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1413718670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása