img_2114.JPG

- Az ünnepek jól teltek, sok volt a pihenés, olvasás, netezés, filmezés, séták, találkozások, beszélgetések, és persze kaja-pia dögivel.

- Kétszer voltunk moziban: a Doktor Knock kevésbé tetszett,  mint vártam, de azért szórakoztató volt, a Tökéletes hang harmadik része meg méltó befejezése a sorozatnak. 

- Az HBOGon is néztünk pár dolgot, de nem voltak igazán emlékezetesek, a 19-es asztal is inkább csak a zenéje miatt. Viszont most állandóan ezt az Oberhofert hallgatom, életemben nem hallottam még róluk eddig, de nagyon bejön a stílusuk. A filmben partizenekarként szerepeltek, és régi számokat nyomtak eredeti feldolgozásban, pl. ezt, ezt meg ezt. A feldolgozásokat nem találom youtube-on, pedig nagyon jók, olyan szexi hangja van a pasinak! (Én Apple Music-on hallgatom őket.) De szeretnék egyszer egy ilyen bulit!

- Új sorozatot kezdtünk. Haláli, rengeteget lehet rajta röhögni!

- Elkezdődött a nyaralás tervezése is: kisebb-nagyobb sikerrel, de legalább az első kellemes, tésztavacsival egybekötött nagy beszélgetés megvolt már.

- Tegnap sikerült jó pár ígéretes könyvet zsákmányolnom a gyerekkönyvtárból, utána meg sétáltunk egy nagyot a barátnőmmel a városban a kellemes tavaszi időben. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr4313516607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása