img_1701.JPG

- Szombaton munkanap volt nálunk az iskolában, és tök szerencsém volt, mert elvileg kettőig kellett volna ügyeletet tartani, de az én gyerekeim elfogytak egyre. Tegnap meg a fogadóóra miatt volt kavarodás, nem jött az ügyeletes, de mivel nekem meg tanítványom jött itthonra, Edit bevállalta, hogy marad. Ő egyébként egy csodálatos kolléganő, helyes, kedves, jó kedélyű, és még a régi gárdából való, vagyis nagyjából fát lehet vágni a hátán. Imádom, és viszek is ma valami meglepit neki a suliba hálából!

- Vasárnap délután családi név- és szülinapozást tartottunk mindenféle finomsággal A legjobb volt a lassan sült oldalas, amit a sógornőmék hoztak.

- Tibor kitalálta, hogy próbáljuk ki az HBO GO-t, és kezdjük el nézni a Terápiát. Néha kicsit unalmas, és Laura alakja rettenetesen idegesít, de valahogy azért rá lehet kattani, különösen sötét, hideg estéken.

- Katinka vette ezt a karamellás sampont, valami isteni az illata.

- Kipróbáltam a Danone Oikos Fondüt narancsos változatban: nagyon ízlett, úgyhogy veszek még, és jöhetnek a további ízek is.

- Megint olyan könyvet olvasok, aminek minden szava arany, és alig várom, hogy újra kézbe vehessem. Imádom ezt az érzést!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr8713292703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása