blog_310.jpg

- Péntek este Katinka végre eljutott az osztálytársaival a városba, amire már régóta ácsingózott, és jól érezte magát, jó kis program, kedves társaság jött össze. Meg egyébként is úgy érzem, kezdi igazán megtalálni a helyét, a neki való embereket.

- Szombaton délelőtt Zsuzsi barátnőméknél volt garázsvásár, ahol Katinka isteni jó cuccokat talált magának, nagyon olcsón.

- Aztán Tibor régi kollégái jöttek vendégségbe: az idő kegyes volt hozzánk, tudtunk grillezni, kellemes, napsütéses, langymeleg volt a délután, és jólesett a beszélgetés.

- Vasárnap reggel meg igazi gazdag, rántottás reggelit ettünk, Tibor meg is kérdezte, hogy születésnapja van-e.

-  Délután besétáltunk a fröccsnapokra, ami nem egy nagy szám, ezt minden évben megállapítom, de még mindig nagyon jó volt az idő, ideális egy nagy sétára, és ettünk vasalt lepényt vacsorára, aztán hazasétáltunk.

- Mindig is tudtam, hogy a krizantén az egyik legtartósabb vágott virág, de hogy egy csokor majdnem egy hónapig bírja, az azért rendkívüli. Vettem azért egy frisset is, úgyhogy most tele vagyunk virággal kint is, meg bent is, főleg, hogy szombaton ajándékba is kaptam orchideát meg rózsát.

- Mostanában viszek magammal egy üveg smoothiet az iskolába, jól esik elkortyolni, amikor bemegyünk az udvarról, különösen finom a tökös meg a céklás a Lidlből.

- Már többször hallottam ezt a számot a rádióban, és mindig azt hittem Dallos Bogika az, és most kiderült hogy nem. Neki viszont ez a száma jön be.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr4012933075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása