blog_305.jpg

- Izgalmas hétvégét töltöttünk Szekszárdon,  szüreti napokkal, osztálytalálkozóval, Biebers és Intim Torna koncerttel, borral, sok vidám emberrel.

- Egy utolsó nagy lélegzetvétellel újra nagy virágzásba kezdtek azok a növények, amelyek nyáron inkább pihiztek, gyönyörű virágözönnel  búcsúzik a kert a jó időtől, és készül fel a téli pihenésre.

- Virághagymákat is ültettem hétfőn este még az utolsó pillanatban a több napos eső előtt.

- Egy ünnepségen vettünk részt Katinka régi iskolájában, annak örömére, hogy többen is nagyobb összeget nyertek egy pályázaton, amit még tavaly indítottak el az iskolában. Ismét jó volt hallani, hogy mennyire jó volt ez az osztály, és mennyire szerették itt a lányomat.

- Ezt a Savage Garden  számot a rádióban hallottam, és eszembe jutatta, milyen jókat buliztunk rá annak idején. Ez is felkerül azoknak a számoknak a listájára, amiket ha csak meghallok jó kedvem lesz, és energikusnak érzem magam. Katinka meg ezt hallgatja mostanában állandóan. Én is imádom. Ez meg egy csodaszép lassú ugyanebből a filmből.

- Annyi remek könyvújdonságot fedeztem fel a héten, jövő héten írok róluk részletesen.  A legjobban talán ennek örültem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1812873658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása