meseanyu 2017.08.30. 18:28

Strandos jóságok

blog_3.png

Harmadszor búcsúztattuk a Strand Fesztivállal a nyarat, és mondhatom, nincs is ennél jobb, mint augusztus végén még utoljára élvezni a Balatont meg a zenéket.

- Először is voltak nagyon jó koncertek: Vad Fruttik, You Me at Six, Bastille, Wellhello, Halott Pénz, Icona Pop, 30 Y. És ezek még csak azok, amiket végig láttam. Volt még egy csomó, amibe csak belehallgattunk/néztünk: Rúzsa Magdi, Quimby, Freddie, Zaporozsec, na és persze John Newman. Voltak olyanok is, akik annyira korán vagy későn kezdtek, hogy nem tudtuk rávenni magunkat, hogy odaérjünk/maradjunk, mint pl. a Supernem, a Konyha vagy a Honeybeast, ezeket sajnálom, de úgy gondolom, azért kimaxoltuk ezt a részét a fesztiválnak. 

- A másik része volt ugye a kaja. ami nálam mindig fontos. Ezen a fronton volt Zing Burger, Paneer kétszer is, lángosburger, éjféli gyros evés, ami helyett viszont inkább zsíros kenyeret kellett volna választani, de majd jövőre. 

- A leghangulatosabb, elbújós rész egyértelműen a Kristinus tetőterasza volt. Többször is felmentünk, és mindig volt hely, szép volt a kilátás, tetszett a dizájn, és állítólag jó volt a bor is, amit én nem teszteltem, mert sofőrködtem.

- Voltak velünk barátok és szomszéd-barátok, nem minden este, de jó volt, hogy a fele idő társaságban, a fele meg kettesben telt. (Meg néha négyesben, amikor Katinka és a barátnője hajlandóak voltak velünk mutatkozni. :-))

- Amit a legjobban élveztem, az pedig a spontaneitás volt, amikor betévedtél valahová, amit eredetileg nem is terveztél, aztán kiderült, hogy az a legjobb buli. Több ilyen pillanat is volt, de az egész hét fénypontja egyértelműen a Chester Bennington emlékére rendezett rock-diszkó volt, ahol olyan számok mentek, hogy csak kapkodtam a fejem, ráadásul közben megjelent Marsalkó Dávid és Járai Márk is, akik kicsit buliztak, táncoltak, énekeltek, aztán kimentek, de újra visszajöttek, és közben mindenki üvöltötte a szövegeket, szóval epic buli volt, négyig nyomtuk. 

- Ja, és ki ne hagyjam a lokációt! Mert, hogy ennél szebb helyet egy nyári fesztiválra el sem tudok képzelni. Mindig is imádtam a kilátást Zamárdiból, de így még szexibb. Nekünk meg azért is ideális ez az egész, mert megvan az ingyen szállás a nyaralóban. És jgy délután még belefért a szó szoros értelmében vett strandolás is, nagy-nagy fürdések a Balatonban.

 Szóval jövőre is folytatjuk, és már arról beszélgettünk, hogy kijövünk majd az unokáinkkal is. :-))))

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr2912787232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása