meseanyu 2017.06.23. 07:42

Heti jóságok 93.

blog_276.jpg

- Mostanában, ahogy hamar világosodik, többször felébredek korán, hat előtt,  és ilyenkor nem alszom vissza, hanem kitárom a teraszajtót, ömlik be a hűvös levegő, és úgy érzem, rengeteg időm van.

- Eltöltöttünk egy nagycsaládos hosszú hétvégét Lillafüreden, a Palota Szállóban, ahol 16 éve nászúton voltunk. Kicsit féltem, hogy milyen lesz visszatérni, de ez a hely még mindig a tömény romantika.

- Ezt a számot a Hámori-tónál a csónakháznál hallottam.

- Odafelé megálltunk Miskolcon a Dűlőben enni, ami egy nagyon hangulatos kis hely, remek konyhával.

- Visszafelé benéztünk a gödöllői kastélyba, még mindig imádnivaló a parkja.

- Megvolt az utolsó általános iskolai évzáró, rövid volt, frappáns, mint mindig, jól elpoénkodtunk a szülőtársakkal, és Katinka megkapta a díjat, amire vágyott. Utána meg a hagyományos pizzázás a Széchenyi téren.

- Révais beiratkozás: rögtön szert tettünk két pólóra, találkoztunk ismerősökkel, és tök cuki volt mindenki, Katinka még mindig nagyon lelkes. Utána smoothie-val hűsítettük magunkat az Costa Coffee-ban.

- Szereztem a TBS-ből mindenféle nyári, hűsítő illatú testápolókat.

- A Pretty Little Liars a végéhez közelít, nagy az izgalom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr4312608273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása