meseanyu 2017.06.16. 07:22

Heti jóságok 92.

blog_274.jpg

- Elég nagy kihagyás után folytatom a Neveletlen hercegnő sorozatot, és nagyon élvezem. Habkönnyű kis limonádé, pont nyárra való.

- Ez is egy nagyon hasznos és inspiráló könyv. A szerző ajánlására kitöltöttem itt a tesztet, és roppant tanulságosnak bizonyult.

- Igazán elkezdett  élni nyáron a város, hétköznap is tömve a teraszok, csónakok, vízillat, üldögélők a rakparton. Sétálsz, fagyit eszel, aztán meglátsz egy-két kedves barátot az egyik étteremnél, marasztalnak, leülsz, limonádé, pizza, és nagy nevetések: igazi mediterrán életérzés.

- Leszedtem az első csokor levendulát a kertből, szeretett olasztanáromnak ajándékba. 

- Rájöttem, hogy imádom a Knorr hollandi szószát, szinte mindenhez meg tudnám enni.

- Pennys kuponokkal spórolok.

-  Már virágzik a nemrég ültetett selyemakác. Meg még annyi minden.

- Random beszélgetős este a szomszédokkal, pergolával, lampionokka, rozéval, meleg nyári estével, és buja zöld kerttel. Megállapítottuk, hogy nagyon jó dolgunk van.

- Katinka ballagása: megható és szép volt az egész, utána kellemes az együttlét a családdal, kaja, pia, habzsi-dőzsi.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1812582463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása