meseanyu 2017.06.06. 18:19

Nyári tervekről

blog_265.jpg

Csináltam egy polcot a Molyon a nyárra szánt könyvekről, és úgy döntöttem, itt is mesélek egy kicsit arról, hogy mit szándékozom olvasni ebben a  láblógatós időszakban. 

Először is mindenképpen szeretném elolvasni a legutóbbi beszerzéseket, úgy mint P.D. James három krimijét, a tesómtól kapott szülinapi ajándékot (ezt már el is kezdtem), és  a Szegeden vett három könyvet. Még egy kötet tartozik ebbe a kategóriába, az Időcsodák legújabb része, ami nincs még beszerezve, de tesóm meg fogja venni, amint megjelenik, úgyhogy remélem sorra tudom én is keríteni még a nyáron. Másodsorban jönnek a várólista-csökkentősök közül a könnyedebbek, mint például ez, ez vagy ez. A következő csoport a Jane Austen plecsnihez hiányzó három kötet, köztük ez. Nem tudom, sikerül-e, de ki szeretném végezni a Neveletlen hercegnő sorozatot is, ez a kötet jön most sorra. Végül van még egy-két könyv, ami csak úgy elém került a Molyon, és sürgős ingerenciát éreztem rá, hogy elolvassam. Van ezek között  is ifjúsági, de régóta halogatott klasszikus is. Ez utóbbi például azért került fel a listára, mert Firenzében játszódik, ami azért meglehetősen nyári hangulatú helyszín, nem?

Most úgy érzem, hogy szívesen tartanám magam ehhez az ütemtervhez, és mivel azért nem olyan rengeteg könyvről van szó, beleférnek majd valószínűleg random megkívánások is. Ezentúl szeretnék minden évszakra egy ilyen kis tervecskét, aztán majd referálok, hogy mi valósult meg belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr2712566603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása