blog_224.jpgKeith Stuart: Kockafiú

Az autistákról szóló dolgok mindig is izgattak, különösen, amikor könnyed regényben olvashatunk erről az állapotról, és Keith Stuart önéletrajzi ihletésű könyve ilyennek tűnik. Hogy a Minecraft, ami szintén központi eleme a történetnek,  mennyire érdekel, már egy másik kérdés, de olyan hívószavakat olvashatunk a fülszövegben, hogy humor, meg megható, és ez az elegy nálam működni szokott, úgyhogy sokat várok tőle. Megjelenés márciusban.

 

blog_225.jpg Anne Tyler: Az ecetlány

Bár a cérnás könyve nem volt túl meggyőző, azért fontolgattam már akkor is, hogy kéne még olvasni Anne Tylertől, és most ez az új kötete, amely A makrancos hölgy történetét meséli újra, nagyon érdekesnek tűnik. Szeretem azt a sztorit a nagyszájú, erős nőről, akit Katának hívtak, és remélem Tyler jól megcsinálja ezt a remake-et. Ez is márciusra várható.

 

blog_226.jpgNeil Gaiman: Északi mitológia

Gaiman viszont Tylerrel elletétben olyan szerző, aki nem nagyon okozott még csalódást, úgyhogy remélem ezzel az új kötetével is kellemes órákat okoz majd. Terjedelemben nem egy Amerikai istenek, azért valahogy mégis egy kicsit arra a hangulatra számítok a téma miatt. Szerintem egy kompakt kis tömör-gyönyör lesz, remélem beválik a számításom. A kötet a napokban jelent meg.

 

blog_227.jpgFrancesca Zappia: Csak kitaláltalak

Ez nagyon izgalmas és eredeti ifjúsági-romatikusnak tűnik, irtó vonzó a borítója is. Persze fennáll a veszélye, hogy ennek ellenére gagyi lesz, vagy egy nagy katyvasz, mert eléggé szerteágazónak tűnik a sztori, ezért beszerzésre biztos nem kerül, de remélem, azért majd sikerül elolvasnom, mert jelen pillanatban nagyon izgatja a fantáziámat. Szintén márciusban jelenik meg.

 

blog_228.jpgLucy Jessop:  A csodálatos avokádó

Nagy rajongója vagyok az avokádónak, de sajnos nem tudom eléggé változatosan elkészíteni, úgyhogy ezt a könyvet, azt hiszem, nekem írták, ugyanis azt ígéri, hogy számtalan jobbnál jobb ötlete van az avokádó felhasználására. Állítólag még brownie-t is süthetünk vele. Február 15-re várható a megjelenése.

 

 

blog_229.jpgLackfi János: Álompince és citromos arcvíz

Ez már a Dombontúli mesék ötödik része lesz. Még egyet sem olvastam, de annyira cukik a címlapok és agyamentek a címek, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne tetszene. Tizennégy részes lesz egyébként a sorozat, és mindegyik kötethez jár plüssállatka is, úgyhogy kifejezetten addiktívnak ígérkezik a dolog. Ez a rész hamarosan már kapható.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1712235632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása