meseanyu 2017.02.03. 08:53

Heti jóságok 85.

blog_223.jpg

- Michelle Obama a Carpool Karaoke-ban

- Pénteki mozi: Kaliforniai álom. Juj, de jó kis film! Megérdemli azt a sok Oscar-jelölést. Tetszett a sztori, a színészek, a táncok, és azóta is ezeket a zenéket hallgatom. Például ezt, ezt ezt vagy ezt. De akár az összeset idelinkelhetném...

- Szombati mozi: Utazók. Na, ez egy egészen más kategória, de látványos és szórakoztató, szombat esti lazulásra tökéletes.

- Aztán még valamelyik nap, mert nagyon ráértünk, megnéztük Katinkával a Holt Költők Társaságát. Még mindig nagyon jó film, manapság is csinálhatnának ilyeneket.

- Ja, és mivel úgy látszik, ez egy filmes hét volt, újra végignéztem a családdal, mert eddig csak én láttam, a Sherlock-ot.

- Volt egy gyönyörű sétánk a hóesésben, és élvezem ezeket a ködös, szürke napokat, a madarakat, ahogy szállnak.

- Jók lettek Katinka pontjai, most nagy az öröm, végre talán elhiszi, amit mi eddig is mondtunk, hogy sikerülni fog a Révai.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr912165647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása