meseanyu 2016.12.23. 08:31

Heti jóságok 81.

blog_206.jpg

- Szombaton nagy bátorsággal elindultunk este öt körül az Árkádba, csodával határos módon találtunk parkolóhelyet, és a Vapiano-ban is le tudtunk ülni. A kaja inkább átlagos volt, de nagyon kellemes, hangulatos kis hely, jó volt ott elpihenni, és nézni a kinti nyüzsgést. Utána pedig felpróbáltam vagy húsz ruhát, nagyon kedvesek voltak a boltban, csak hordták a cuccot a próbafülkébe, és a végén meg is lett az igazi: egy fekete bársony ujjatlan, ezüst mintákkal és ezüst övvel. Ez lesz rajtam a Média Bálon.

- Vasárnap felállítottuk és feldíszítettük a karácsonyfát. Ezentúl mindig így fogjuk csinálni, annyira jó érzés, hogy már ott van, és lehet benne gyönyörködni. Moziban is voltunk: ezt néztük meg. Jó kis családi film volt, és jó barátokkal voltunk. Utána még lecsúszott egy szendvics a KFC-ben.

- Szerdán aztán megint mozi volt: megnéztünk egy Star Wars történetet. Nekem a tavalyi jobban tetszett, de azért elleszek ezekkel egy darabig karácsonykor, nem panaszkodom.

- Tegnap meg győri molyos karácsonyt tartottunk a Fűszeresben: szuper könyvet kaptam, jót dumáltunk, és ettünk-ittunk mindenféle finomakat.

- A tanítványaimtól is kaptam helyes ajándékokat, és nagyon jólesett, hogy gondoltak rám.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr4312057497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása