meseanyu 2016.10.28. 10:10

Heti jóságok 73.

blog_185.jpg

-Szombati villás reggelizés itt a molyos csajokkal: nagyon kellemes, hangulatos kis hely, jó a kaja-pia, udvarias a kiszolgálás.

- A hét legnagyobb öröme, hogy Katinkáék elsők lettek a Bolyai matekversenyen, és így bejutottak az országos döntőbe. Olyan büszke vagyok!

- Igazi ősz: levelek, csókák, szél, illatok, reggel télies hideg, napközben ragyogó napsütés és takaróba burkolódzó kávézás a treaszon.

- Kerestem valami egészséges nasit, és megláttam a Rossmannban ezt a gyümölcsgolyót, és valami isteni. Nincs benne hozzáadott cukor, 95% gyümölcs. Mondjuk most kaptam finom szőlőt is a Pennyben, úgyhogy egyelőre félretettem, de vésztartaléknak mindig jó lesz.

- Ősziesítettem a nagy kaspót a teraszon: díszkáposzta és árvácskák kerültek bele, plusz meghagytam a szépen bepirult levelű muskátlit is.

- Féltem ettől, mint általában a nagyon népszerű könyvektől, de nagyon jó.

- Katacita listájának dalait hallgatva jókat nosztalgiáztam, aztán a youtube asszosziációinak köszönhetően találtam rá erre a számra, amit eddig nem ismertem, nem is tipikus blink-182 szerzemény, de most nagyon tetszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr611838171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása