meseanyu 2016.10.21. 15:26

Heti jóságok 72.

blog_180.jpg

- Családi vacsi a Szél Fiaiban, ahol már időtlen idők óta nem voltunk, és meglepően igényes volt a konyha, szépek a tányérok, ízletes minden. Úgy látszik ez az új trend, hogy virággal díszítenek, itt most a sarkantyúvirágot volt lehetőségem megkóstolni. A zenekar meg olyan kellemes Budapest Báros zenét nyomott, hogy ennek meg a köszöntő pálinkának köszönhetően egészen elandalodtam.

- Új tanítvány: egy kedves ismerős, aki tud délelőtt is járni, és az első óra után nagy örömmel állapítottuk meg, hogy jó lesz együtt dolgozni.

- Borongós, esős, őszies idő, de legalább nem volt lelkifurim, hogy a takaró alatt, teát szürcsölve ezt olvastam minden más helyett. Kis gagyiság volt, de valamiért nagyon lekötött.

- Megnyitott az Árkádban a Body Shop, ahová nem volt még merszem bemenni, mert igyekszem spórolni, de jó érzés a tudat, hogy ezentúl bármikor beszaladhatok.

- Kuflik rajzfilmen.

- A heti zenék is olyan kis tinglitanglik, úgy látszik ilyen hangulatom van most: New Level Empire és Marge

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr3411827335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása