meseanyu 2016.09.30. 11:30

Heti jóságok 69.

blog_168.jpg

- Péntek este megnéztük a Bridget Jones-t, aranyos volt, vicces, és külön plusz pont jár a fesztiválózós részért.

- Szombaton egyesületi bolhapiacot tartottunk a parkban, ahol eladtam egy csomó mindent (Katinka kinőtt ruhái, megunt ékszerei, az Agatha Raisin és a sütis krimik meglévő részei), és vásároltam citromfűszörpöt, horgolt könyvjelzőt és könyveket. Jó idő volt, és jót beszélgettünk, kellemes volt így tölteni a délutánt, úgyhogy tavasszal folytatjuk.

- Vasárnap Katinka szülinapját ünnepeltük: volt isteni mousse torta, aztán mentünk Pestre az Arénába, megnéztük  A hét mesterlövészt Imaxben, ettünk a Pizza Hutban, kávéztunk a Starbucksban, meg vásárolgattunk az ünnepeltnek.

- Hétfőn intéztem a jogsimat, otthon maradt a könyvem és a telefonom is, de vettem egy lattét a Mekiben, és csak szemléltem az embereket kávét kortyolgatva. Jó volt, és aztán meg sorra kerültem hamar.

- Teniszpályai élmények: ahogy olvasgattam a teraszon, a lábamhoz feküdt egy gyönyörű, hatalmas fehér kutya (többször láttam már ott, biztos valami tulajé vagy ott dolgozóé), és végig ott maradt. Másik alkalommal meg a barátnőmmel sétálgattunk a környéken,  és kiderült, hogy nagyon klassz az a ligetes rész a lakótelep mögött, amit eddig csak az autóból láttam, meg fefedeztünk egy tündéri kis kertet is az egyik  iskola hátsó bejáratánál.

- Katinka zenekaron volt, mi meg addig sétálgattunk a környéken, olyan helyeken jártunk, ahol még soha. Ugyanilyen nagyot barangoltunk a fuvola órája alatt is, csak akkor a belvárosban, és tele volt minden emberekkel, tömve a teraszok, mintha még mindig nyár lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr2811743153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása