meseanyu 2016.09.23. 10:34

Heti jóságok 68.

blog_164.jpg- Szüreti Napok Szekszárdon: még mindig a legjobb, jó kis társaság jött össze, szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, remek volt a 30Y-koncert, és természetesen ettünk malacos batyut (kétszer is ;-)) . A legjobb borok: ezt legelőször ittam, jól behűtve, péntek este a nyárias melegben, ezt meg szombat este, amikor a hangulat már a tetőfokára hágott.

- Helga barátnőm ajánlására a kirakodóvásárban megkerestük a "GabiJó" termékeket: a kedves hölgyek mindent megkóstoltattak, végül a babos és gombás zakuszka mellett döntöttünk, meg vettünk olajban eltett sült paprikát is, mivel ő egy csomó mindenbe használ ilyesmit. Itt kell megemlítenem azt is, hogy a szomszédasszonyom meg isteni paradicsomlekvárt csinál, szerintem nagy tételben fogom vásárolni tőle.

- Ezen a hétvégén avattam fel ennek a blúznak a piros-fehér csíkos változatát ezzel a kardigánnal. Imádom!

- Igen hatékony voltam a héten: elintéztem pár orvosi dolgot, fullra feltöltöttem a mélyhűtőt, csomót főztem-sütöttem, rendbe tettem a szekrényeket, kértem időpontot mindenféle karbantartásokra, hívogattam a kertes vállalkozókat. Azt hiszem visszatértem a rendes kerékvágásba, nem sírom már vissza a nyarat, próbálom élvezni az őszt, és minél több időt tölteni a szabadban, a napon.

- Könyves dolgok: nagyon tetszett ez, voltam könyvtárban, és mindenféle jókat találtam, pl. ezt, a molyos Agatha Christie-életműolvasás listájának böngészése során rájöttem, hogy két könyve még hiányzik, amelyeket már meg is szereztem, és remélem még idén tulajdonosa lehetek egy csodás AC-s plecsninek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr2011734947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása