meseanyu 2016.09.15. 11:19

A Merítésről

14564038589_76fe04e918_k.jpg

Sokszor, sokféleképpen utaltam már itt a blogon a moly.hu-ra, így kiderülhetett mennyire fontos része ez az oldal az életemnek. Több mint hét éve regisztráltam, és azóta ezzel indul és végződik a napom, olyan ez nekem, mint sokaknak a facebook. Aki nem jár a Molyra, nem is igen tudja elképzelni, mi mindent lehet ott csinálni, és azt, hogy az oldalnak van egy kvázi magazinja is, amely minden hónapban válogatást közöl a legérdekesebb tartalmakból, sokszor még a rendszeres felhasználók sem tudják, vagy legalábbis nem követik figyelemmel. Pedig a  Merítés számos érdekes rovattal várja az olvasókat:   a klasszikus irodalomtól kezdve, a sci-fin keresztül, a kortárs irodalomig, de van sport, bűnügyi, sőt vallási rovat is. Érdemes belenézni, mert a szerkesztők igényesen, intelligensen válogatnak, és nem ritka a roppant humoros tálalás sem. Én a magam részéről öt éve csinálom a gyermek- és ifjúsági irodalom rovatát, ahol korosztályokra bontva olvashattok gyerekkönyvkritikákat a Moly felhasználóitól. Úgy gondoltam, hogy egy kicsit népszerűsítsem az egész Merítést, és benne a rovatomat, ezentúl minden megjelenéskor ejtek egy-két szót erről is.

A nemrég megjelent Merítésben olvashattok pl. az Orosz Zónáról, Mariam Petroszjanról, az angolokkal foglalkozó történelmi irodalomról, és semmiképpen se hagyjátok ki a posztmodern rovatot, ahol most is jókat lehet derülni az összekötő szövegeken. Rovatomban, a Molymazsolázóban pedig tipegőknek, óvodásoknak és kamaszoknak is találtok olvasnivalót.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr2611706609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása