meseanyu 2016.09.09. 15:25

Heti jóságok 66.

blog_158.jpg

- Még mindig terasz: kávézás, vacsorázás, olvasgatás - kihasználok minden pillanatot, amíg nem jön a hideg.

- A Zebegényiek: Zsurzs Katival volt egy riport a Nők Lapjában, ott említették ezt a filmet, és egy ráérős délutánon sikerült is megnéznem. Roppant szórakoztató volt. 

- Szombat esti vendégség barátainknál: meleg este, kellemes társaság, finom sült csirke, isteni tiramisu és az erkélyről a belváros látványa.

- Hétfőn este meg nálunk volt rég nem látott kedves vendég: nagyokat röhögtünk, és mivel ő Angliában él, tartottunk egy kis kulturális gyorstalpalót Wellhelloval meg Halott Pénzzel.

- Évnyitó: imádom ezeket az édes-bús nyár végi pillanatokat, amikor újra látja egymást tanár-diák-osztálytárs-szülő. Kár, hogy többet nem lesz, mert gimiben már majd nélkülem megy a lány. Ilyenkor vágyat érzek, hogy elmenjek tanítani, de persze csak ezért nem érdemes.

- Cd-hallgatás a kocsiban: Volt- és  Strandfesztiválos cd-k. Kevés jó szám sajnos, de azok rongyosra hallgatva. Lehúzott ablak, jó idő, tartson ez még sokáig!

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr7311680999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása