meseanyu 2016.01.15. 12:03

Heti jóságok 39.

blog_21.jpg

- Hétvége Szekszárdon: utókarácsony, ajándékok, kaja-pia, a Kávé Háza, vásárlás, amelynek keretében Katinka szert tett egy cuki kék ruhára, amit majd az iskolai farsangon fog viselni. Emma meg egy tündérbogár dumagép. :-)

- Mivel elfelejtettük elvinni Szekszárdra az ajándékba szánt Yves Rocher csomagot, így mi használhatjuk most el a narancsos-mandulás illatú kencéket. (Az illető természetesen kapott kárpótlást! :-)

- 14 fok hétfőn, gyönyörűséges tavaszi szelek fújtak.

- Arat a Saul fia: igazán nem vagyok  nagy magyarkodó, de ilyenkor azért elönt a büszkeség. Nemes Jeles László meg irtó cuki. :-)

- Ismét voltam a megyei könyvtárban, és tök jó dolgokat hoztam haza. (Bár a vállam megint majd leszakadt, ennyit arról a fogadalmamról, hogy csak egy könyvet veszek ki. Ötöt sikerült, abból kettő szakácskönyv. Képzelhetitek!:-))

- Mango-Lassi-Chai ízesítésű rooibostea a Rossmannból, valami isteni!

- Esti Árkád-túra ezen a héten kétszer is:  hétkor már nincs senki, szuper így vásárolni, ezentúl csak ebben az időszakban megyünk. Az eredmény: szőrmemellény Katinkának és téli bakancs Tibornak.

- Heti zenék: ez meg ez  meg ez. Régóta járnak már a fejemben ezek a számok, és ezen a héten mindegyiket többször is elkaptam a rádióban, úgyhogy ezt jelnek vettem, hogy kellenek ide a blogba.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr138268858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása