meseanyu 2015.11.27. 09:21

Heti jóságok 33.

tanc.jpg

- Egyesületi bál: új, nagyon kényelmes ezüst szandiban táncoltam végig az estét, hozzá sikerült beszereznem egy selymes fényű, nagyon jó minőségű ezüst lakkot, és bár a kaja csapnivaló volt, azért kellenek az ilyen alkalmak nagyon.

- Következő nap fáradalmak kipihenése: punnyadás az Agymenőkkel, előző délután elkészített csülkös bableves ebédre (nagymamám hagyományos receptje szerint, isteni lett), délután pedig mozi (Éhezők viadala). A film inkább idegesítő volt, mint szórakoztató, de moziba menni még így is jó.

- Mini stollen a Lidl-ből, tökéletes a kávéhoz. A másik heti sütim a kávé mellé pedig egy nutellás kalács volt, virág alakú műalkotás, egy barátnőmtől kaptam névnapomra.

- Mivel a garázsban áll a kocsi, nem kell róla a jeget kaparni, és erre minden reggel csak akkor döbbenek rá, amikor meglátom a sok autót a sorban, amelyekről meg kellett. 

- Végre eljutottam a megyei könyvtárba. Jó kis hely, de nem szabad sok mindent kölcsönöznöm, mert leszakad a vállam, mire elvánszorgok szerzeményeimmel az autóig. (A városinál ott a parkoló közvetlenül előtte.)

- A héten ebédeltem a Fűszeresben (tonhalsaláta) és a Csücsökben is, ahol a hagyományos mediterrán halas szendvicsem mellé isteni pumpkin spice lattét ittam.

- Bortársaságos garázdálkodás: öt palack jófajta borral tértünk haza (Kihasználtam, hogy Tibor szabin van, és cipekedik.), köztük a bencések újborával és egy Heimann kékfrankossal.

- Commerz bankos buli Pesten, a Hard Rock Caféban: jó kaják, jó hangulat meg Infusion Trio.

- Heti zenék: Pink és Kelvin Jones

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr438117986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása