meseanyu 2015.06.26. 12:10

Heti jóságok 11.

malna.jpg

- Vettem málnát a vásárcsarnokban és ezzel hivatalosan megnyitottam az idei málna-szezont.

- Már tavaly felfedeztük, hogy milyen jó kis különleges fagyik vannak a Meki melletti fagyizóban, most megejtettük az idei első fagyizásunkat is ott, én levendulás-fehércsokisat ettem.

- snitt.hu: mint valaki megjegyezte, most már felváltva tudom görgetni a molyos és snittes frisseimet, ez valami frenetikus! Úgy érzem magam, mint a kezdeti molyos időkben, csak itt már ismerek egy csomó embert, és így még jobb.

- Voltunk a Benettonban, a család minden tagja kapott tök jó nyári darabokat, én egy virágmintás inget. És erről megint eszembe jutott, hogy észre kell vennünk, ha az álmaink valóra válnak (Még ha meglehetősen materiális természetűek is.), mert ifjú koromban a Benetton valami nagyon menő és elérhetetlen volt, most meg csak bemegyek az ETO-Parkba, és bevásárolok.

- Újra nézek Agymenőket, a héten sikerült egy jó csomó részt lenyomni, köszönhetően annak, hogy Katinka egy barátnőjénél nyaral.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr857574654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medali (törölt) 2015.06.26. 12:35:14

Szotart lehet kerni?
"molyos és snittes frisseimet"... kezdeti molyos ido...

Sokszor orulok, hogy en meg a rendes magyar nyelvet beszelem. :)

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2015.06.26. 13:56:48

jé, most értesültem Tőled a snittről - régóta van?
(de miért kell hozzá külön belépni? :(

meseanyu · http://jokonyvek.blog.hu 2015.07.03. 12:37:32

@Pável: asszem 24-én indult. Regisztrálni kell, de ez mindenhol így van. Nem fáj. :-) Gyere!:-)

meseanyu · http://jokonyvek.blog.hu 2015.07.03. 12:39:37

@medali: ez a rendes magyar nyelv, csak olyan kifejezések, amelyek az utóbbi időben alakultak ki. A molyos, azt jelenti, hogy a moly.hu oldalon megjelenő, a snittes ugyanígy a snitt.hu oldallal kapcsolatos dolgokat jelenti. A friss pedig az adott oldalon az új, neked szóló tartalmakat jelenti.
süti beállítások módosítása