meseanyu 2014.08.19. 18:32

A konyhabútor

DSC_0058.jpg

A hétvégén beszerelték a konyhát. A Konyhapontnál rendeltük a bútort meg a gépeket is, mindenkinek azóta is ajánlom a céget, mert mindenféle jól dolguk van, jó minőségben, a legújabb trendekben, IKEA-s árban. Móni, a tulajdonos (egyébként szomszédunk) nagyon segítőkész, jó ötletei vannak, személyre szabott tanácsaival segíti a választást. Most úgy látom, rengeteg helyem lesz, pedig csak alsó szekrényeim vannak. A munkalap fölött lesz még egy fémesebb szürke sáv, fölötte meg a nem ablakos részen fekete táblafesték, és két fehér polc. A munkalap egyébként betonhatású, a mosogató palaszürke. Most egy kicsit nekem sötétnek tűnik, de majd meglátjuk, milyen lesz a használatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr876616239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lobo · http://olvasonaplo.net 2014.09.10. 09:10:19

Táblafestéket azt honnan szereztek?

meseanyu · http://jokonyvek.blog.hu 2014.09.10. 13:37:02

Van itt Győrben egy nagy festékbolt, ott kérdeztem, mindig van nekik. Most elég divatos, úgyhogy nagyobb helyeken biztos lehet kapni, vagy tudnak rendelni.
süti beállítások módosítása