meseanyu 2014.01.25. 07:01

A nagy túra

szörf.jpgAgatha Christie nagy rajongójaként persze kellett ez a kötet is a gyűjteményembe, és ezt most új fogadalmamnak köszönhetően (mindent elolvasok, amit megveszek és csak utána veszek újat) nem is tologattam jobbra-balra, hanem egész hamar elolvastam. Jó azért ez köszönhető annak is, hogy ez igazából inkább egy album, teli fantasztikus képekkel, amelyek nagy részét egyébként maga az írónő fényképezte, vagy őt ábrázolják mindenféle érdekes szituációban, pl. szörfözés közben. Az hogy kipróbálta ezt a számomra meglehetősen extrém sportot, még nagyobb csodálattal töltött el Christie iránt, meg különben is olyan jól viselte ezt a meglehetősen feszített tempójú, olykor viszontagságos tíz hónapot, hogy le a kalappal. Mindig minden érdekelte, és ezekről a dolgokról kimerítő leveleket írt szeretett édesanyjának. Persze nem kell ezektől irodalmi igényű alkotásokat várni, nem is azért íródtak, de azért ez a csodás szerző nem hazudtolja meg magát, ha történt valami, arról igazán érdekesen ír. Arról meg nem tehet, amikor csak teázásról meg bridzsről tud beszámolni, én azért ezeken a pontokon néha eluntam magam. Mindenesetre nagyon szép kiállítású könyv, jó volt látni az eredeti, a hotelek fejléces papírjára írt leveleket, meg képeslapokat is, úgyhogy összességében az Agatha Christie polcom egyik ékessége lesz ez a darab.

blog_218.jpg2013-as kiadás, saját példány. Nagyon szép kiadvány, kemény borítóval, gyönyörű képekkel, ahogy egy ilyen albumhoz dukál.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr75780562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása