Köszönöm Fiorellának a lehetőséget, íme a játék:

 "Egy szórakoztató játékra hívja az orosházi Justh Zsigmond Könyvtár a játékos lelkületűeket.

Röviden a lényeg: A veszítsd el a könyved! játék részeként a könyvtár „nyitott könyvtári napok” programsorozatot indított, s október 9-én remek programokkal várják az érdeklődőket. Lesz bloggerek közötti kerekasztal-beszélgetés, párbeszéd könyvekkel kapcsolatban, és sok minden, ami az olvasással összefügg, köztük az alábbi játékot érintő témák boncolgatása.
Aki részt akar venni a játékban, nincs más dolga, mint bejegyzésben vagy e-mailben az alábbi 5 szóra, ill. témára asszociációkat alkotni. A feladathoz hozzátartozik, hogy miután megírtad a bejegyzést, nevezz meg 5 másik bloggert, akinek kíváncsi vagy a véleményére. S ha mindez nem lenne elég, a hab a tortán, hogy a játékban részt vevők között kisorsolnak egy három könyvből álló könyvcsomagot a Partvonal Kiadó jóvoltából."
 
Olvasás: élmény, varázs, lélekmelegítő, vidámság, mese
Kortárs magyar irodalom: nehéz, tekervényes, bonyolult, szikár, apu
E-könyv: rideg, gépies, fárasztó,modern, utópia
Könyves blogok: vélemények, ötletek, ajánlók, viták, könyvmolyok
Könyvtár: spórolás, bőség, felfedezések, lista, cipekedés
 
És a lehetőséget kapja: 
 

 

 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr122310647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pumacska 2010.09.20. 21:40:36

De nekem nem is könyvesblogom van, csak összevissza írogatok! Azért persze a játékot nem hagyom ki (lehet, hogy kicsit később kerül rá sor), köszönöm szépen:)

meseanyu · http://jokonyvek.blog.hu 2010.09.21. 15:24:23

@pumacska: Nem írták, hogy ez kizáró ok lenne. :-)
süti beállítások módosítása